
Hot Punch Ponche
oppskrift på hot punch ponche, en varmende og krydret drikk som passer perfekt til vinteren. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: vinter
Ingredienser
- 2 Golden Delicious epler, skrellet, kjernet og delt i åttendedeler
- 3/4 kopp rosiner
- 1 pund guava, delt i fire
- 3 (3 til 4 tommer) stykker sukkerrør, hver kuttet i strimler
- 1/2 kopp svisker
- 1/2 pund crabapple, skrellet og kjernet
- 2 kopper (1 tomme) terningkuttet ananas
- 1 kopp sukker
- 4 (2 tommer) stykker mexicansk kanel
- 8 kopper vann
- Tequila
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte legger du guava, ananas, krabbe- og epletreer, rosiner, svisker, sukkerrør, epler, kanel, sukker og 8 kopper vann. Kok opp blandingen, senk deretter varmen og la det småkoke i 1 time. Server varm i en kopp som inneholder en skudd tequila.





