Hot Punch Ponche

Hot Punch Ponche

oppskrift på hot punch ponche, en varmende og krydret drikk som passer perfekt til vinteren. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: vinter

Ingredienser

  • 1. 2 Golden Delicious epler, skrellet, kjernet og delt i åttendedeler
  • 2. 3/4 kopp rosiner
  • 3. 1 pund guava, delt i fire
  • 4. 3 (3 til 4 tommer) stykker sukkerrør, hver kuttet i strimler
  • 5. 1/2 kopp svisker
  • 6. 1/2 pund crabapple, skrellet og kjernet
  • 7. 2 kopper (1 tomme) terningkuttet ananas
  • 8. 1 kopp sukker
  • 9. 4 (2 tommer) stykker mexicansk kanel
  • 10. 8 kopper vann
  • 11. Tequila

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte legger du guava, ananas, krabbe- og epletreer, rosiner, svisker, sukkerrør, epler, kanel, sukker og 8 kopper vann. Kok opp blandingen, senk deretter varmen og la det småkoke i 1 time. Server varm i en kopp som inneholder en skudd tequila.