Fiskete, karibisk bouillabaisse

Fiskete, karibisk bouillabaisse

oppskrift på fish tea caribbean bouillabaisse, en smakfull karibisk fiskesuppe med rike krydder. enkel å lage og perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 ss smør
  • 2. 1 middels stor løk, i små terninger
  • 3. 4 vårløk, skivet; skill grønn og hvit del
  • 4. 6 hvitløksfedd, knust
  • 5. 4 kvister timian
  • 6. 2 laurbærblader
  • 7. 6 til 8 kopper fiskekraft, oppskrift følger
  • 8. 2 store Yukon Gold-poteter, skrelt og i store terninger
  • 9. 1 ½ kopper smørnut squash, i store terninger
  • 10. 1 chayote, i terninger
  • 11. 1 Scotch Bonnet-pepper, hel
  • 12. 2 (1 tomme tykke) steinbiter
  • 13. 3 (pund) svarthavslokke, filetert og skåret i 5 cm biter, bevar bena
  • 14. 3 (pund) rød snapper, filetert og skåret i 5 cm biter, bevar bena
  • 15. 1 pund reker med hode
  • 16. Salt og nykvernet pepper
  • 17. ¼ kopp koriander, hakket

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor braser over middels varme smeltes smør; tilsett løk, hvitløk, scallion-hvite, timian og laurbærblad. La det surre i 5 minutter, deretter tilsett fiskekraft, øk varmen og la det småkoke. Tilsett poteter, squash, chayote, Scotch Bonnet-pepper og litt salt. Når potetene er møre, begynner du å legge lag med fisk, start med torsk, deretter bass, snappere og reker, og juster med salt og pepper. La fisken småkoke til den er fast og lett flaker seg, omtrent 10 til 15 minutter. Strø over hakket vårløk og koriander, og server.