Ristet smørbrød

Ristet smørbrød

Lær hvordan du lager deilige toasted sandwiches med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller lunsj, rask og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1 baguette av fransk baguett
  • 1 hvitløksfedd, skrelt
  • 1 liten tomat, delt i to
  • 1/2 lenke krydret chorizo-pølse, tynne skiver
  • 1/2 lenke søt chorizo-pølse, tynne skiver
  • 60 gram Serranoskinke, tynne skiver
  • 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered en grill eller varm opp en grillpanne. Del brødet i to på langs og skjær det i 5 cm store rektangler. Rist brødet på den varme grillen eller grillpannen. Pensle hver skive med hvitløksfeddet, deretter med den halve tomaten. Topp med enten chorizo-pølse eller Serranoskinke. Drypp over olivenolje. Fortsett med resten av ristetene og kjøttene. Server et utvalg av åpne smørbrød i romtemperatur.