Bourbonbrun sukker-sundae

Bourbonbrun sukker-sundae

Lær hvordan du lager en smakfull bourbon brown sugar sundae. En perfekt dessert for spesielle anledninger eller helgen. Enkel å lage og utrolig smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper kremfløte (tung krem)
  • 1 1/2 kopper søtet kondensert melk
  • 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 1 1/2 spiseskjeer bourbon
  • 1/2 teskje malt kanel
  • Kjøpt karamellsaus
  • Knuste ginger snaps-kjeks
  • Lønnsirup-fløtekrem, oppskrift følger
  • 1 kopp kald kremfløte
  • 1/4 kopp melis
  • 2 spiseskjeer ekte lønnesirup

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: iskremmaskin
  2. 2Plasser iskreminnsatsen i fryseren minst 24 timer før du lager iskremen.
  3. 3Visp sammen fløte, melk, brunt sukker, bourbon og kanel i et stort målebeger og sett det i kjøleskapet til det er kaldt, ca. 30 minutter.
  4. 4Sett iskremmaskinen i gang og hell i fløteblandingen. Rør til blandingen ser ut som myk iskrem, ca. 15 minutter. Fjern karet fra iskremmaskinen og sett det i fryseren i flere timer til det er fast nok til å skje.
  5. 5Fordel iskremen i 4 iskremskåler og topp med karamellsaus, knuste pepperkjeks og lønnesirup-fløtekrem.
  6. 6Pisk kremfløten i en kald bolle med en elektrisk håndmikser til den blir tykk. Tilsett melis og lønnesirup, og fortsett å piske til det dannes middels stive topper.