Bloody Mary gelatin-shots

Bloody Mary gelatin-shots

lær hvordan du lager smakfulle bloody mary gelatin shots. perfekt for fester og spesielle anledninger. enkel oppskrift og tips for suksess.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 10
drikke

Ingredienser

  • 1. 1. 2 kopper Bloody Mary-blanding
  • 2. 2. Én 1/4-unse pakke usmakset gelatin, for eksempel Knox
  • 3. 3. 1 kopp vodka
  • 4. 4. 5 stilker selleri

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp Bloody Mary-blandingen i en sausaskje til den er varm, i 3 til 5 minutter. Tilsett gelatin, og visp for å blande. La det avkjøle litt, før du tilsetter vodkaen og rører godt.
  2. 22. Trim selleristengene slik at de passer side om side i en ildfast form, og legg dem flatt med den buede siden opp. Hell blandingen over sellerien, og prøv å holde mest mulig av den inne i sellericavitetene. Sett i kjøleskapet til det stivner, minst 2 timer.
  3. 33. Kutt sellerien i bitestørrelser og server.