Gammeldagse, utbakte svinekoteletter

Gammeldagse, utbakte svinekoteletter

lær hvordan du lager klassiske gammeldagse utbenede svinekoteletter med en enkel oppskrift. perfekt for en smakfull middag som alle vil elske.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 pund fersk svinefilet
  • 2. 2 spiseskjeer mel
  • 3. 2 spiseskjeer brødsmuler
  • 4. 1 egg
  • 5. Salt
  • 6. Pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en frityrgryte eller en kjele med olje til 180 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Paner svinefileten. Ha melet i en flat skål. Ha brødsmulene i en separat flat skål. Knekk egget i en bolle og pisk det. Tilsett salt og pepper for å få ønsket smak. Dypp svinefileten i melet på begge sider, både foran og bak. Dypp deretter fileten, både foran og bak, i egget. Dekk den med brødsmulene.
  3. 33. Legg den panerte svinefileten i varm olje, enten i en panne eller i en frityrgryte. Stek til den er gjennomstekt og har en fin, gyllen farge.