
Gammeldagse, utbakte svinekoteletter
lær hvordan du lager klassiske gammeldagse utbenede svinekoteletter med en enkel oppskrift. perfekt for en smakfull middag som alle vil elske.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en frityrgryte eller en kjele med olje til 180 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Paner svinefileten. Ha melet i en flat skål. Ha brødsmulene i en separat flat skål. Knekk egget i en bolle og pisk det. Tilsett salt og pepper for å få ønsket smak. Dypp svinefileten i melet på begge sider, både foran og bak. Dypp deretter fileten, både foran og bak, i egget. Dekk den med brødsmulene.
- 33. Legg den panerte svinefileten i varm olje, enten i en panne eller i en frityrgryte. Stek til den er gjennomstekt og har en fin, gyllen farge.