
Kylling- og brokkolirabbersommeruller
Lær hvordan du lager deilige sommeroller med kylling og brokkoli rabe. Perfekt som forrett eller lett måltid om sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en høyt sided kjele med canolalolje til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kok opp en stor kjele med saltet vann.
- 22. Klipp av endene på brokkoli rabe og blancher i det kokende vannet. Sil godt av.
- 33. Smør en stor sautépanne med nok olivenolje til å dekke bunnen. Ha i hvitløken i pannen og varm opp på middels varme. Når hvitløken begynner å dufte, tilsett chilipasta og kok i ytterligere ett minutt.
- 44. Mens hvitløken og chilien koker, finhakk brokkoli raben, og tilsett den i pannen. Kok i et par minutter for å la smakene blande seg. Krydre med salt. Ta av varmen og la det avkjøle.
- 55. Bland den malte kyllingen og Parmesan godt i en bolle, og strø over salt. Bland inn den avkjølte brokkoli raben.
- 66. For å lage eggrullene, legg vårrullarkene flatt på arbeidsflaten med ett hjørne vendt mot deg, som en diamant. Pensle litt eggeplomme rundt det øverste hjørnet og kantene på arket. Legg en stripe av fyllet i den nederste tredjedelen av arket, i en horisontal logg, med 1 cm avstand på hver side. Brett det nederste hjørnet over fyllet; brett inn sidene som et konvolutt og rull helt opp til toppen. Legg eggrullene på et bakepapirkledd stekebrett til de skal friteres.
- 77. Friter eggrullene i oljen til de er gyldne og sprø. Ta opp og la renne av på et kjøkkenpapir. Plasser eggrullene på et fat og server med dippesausen.
- 88. Bland yoghurt, sennep og eddik i en liten bolle. Krydre med salt.