Tranebær-kyllingpizza

Tranebær-kyllingpizza

Lær hvordan du lager en deilig cranberry turkey pizza med sprø bunn og friske smaker. Perfekt for en enkel og smakfull middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 skivede sjalottløk
  • 2. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 3. 1 kopp ferske tranebær
  • 4. 1 appelsin, revet skall og saften
  • 5. 1 spiseskje fersk finhakket ingefær
  • 6. Salt og svart pepper
  • 7. 2 små ferdige pizzabunner
  • 8. 1 krydret italiensk kalkunpølse, uten skinn og smuldret
  • 9. 1/2 kopp revet Parmesan
  • 10. 1/2 kopp revet Monterey Jack
  • 11. Chilik flakes

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius.
  2. 22. I en liten stekepanne, sautér sjalottløk i olivenolje. Tilsett tranebær, appelsinskall og -juice, og ingefær. La det koke inn til det er redusert med 50 prosent. Smak til med krydder.
  3. 33. Fordel den avkjølte tranebærsausen på pizzabunnen, tilsett kalkunpølse, Parmesan, Monterey Jack og chiliflak. Stek i 15 til 20 minutter, og sørg for at pølsen er gjennomstekt.