Arugula-basilpesto med pinjekjerner, parmesan og ricotta

Arugula-basilpesto med pinjekjerner, parmesan og ricotta

oppskrift på en frisk og smakfull arugula basil pesto med pinjekjerner, parmesan og ricotta. perfekt som forrett eller til pasta.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp pinjekjerner
  • 2. 1 1/2 kopper ruccola
  • 3. 1 1/2 kopper basilikum
  • 4. Kosher-salt
  • 5. 1/2 kopp revet parmesanost
  • 6. 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 7. 1/4 til 1/2 kopp ricottaost (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Rist pinjekjernene i en tørr panne til de er lett brune; la dem avkjøle. Kjør dem i en matprosessor til de er finhakket.
  2. 22. Tilsett ruccola, basilikum og 1/4 teskje salt, og kjør til det er finhakket.
  3. 33. Tilsett parmesan og kjør til det er godt blandet.
  4. 44. Hell sakte i olivenoljen, mens du kjører for å blande den inn. Overfør pestoen til en bolle og rør inn ricottaen. Du vil ha omtrent 1 kopp pesto; bruk omtrent 1/2 kopp til 450 gram pasta.
  5. 55. Fotograf: Kana Okada