
Arugula-basilpesto med pinjekjerner, parmesan og ricotta
oppskrift på en frisk og smakfull arugula basil pesto med pinjekjerner, parmesan og ricotta. perfekt som forrett eller til pasta.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Rist pinjekjernene i en tørr panne til de er lett brune; la dem avkjøle. Kjør dem i en matprosessor til de er finhakket.
- 22. Tilsett ruccola, basilikum og 1/4 teskje salt, og kjør til det er finhakket.
- 33. Tilsett parmesan og kjør til det er godt blandet.
- 44. Hell sakte i olivenoljen, mens du kjører for å blande den inn. Overfør pestoen til en bolle og rør inn ricottaen. Du vil ha omtrent 1 kopp pesto; bruk omtrent 1/2 kopp til 450 gram pasta.
- 55. Fotograf: Kana Okada