Korianderpesto

Korianderpesto

oppskrift på frisk og smakfull cilantro pesto som passer til pasta, brød og mer. enkel å lage og perfekt for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 6 fedd hvitløk, skrelt
  • 1 bunt fersk persille, uten stilker
  • 1 bunt fersk koriander, uten stilker
  • 2 spiseskjeer mandler, ristet
  • 4 spiseskjeer olivenolje
  • 1/4 teskje urtesalt
  • Saften av 1/2 sitron
  • Nykvernet svart pepper
  • Serveringsforslag: Chips eller brød

Fremgangsmåte

  1. 1Legg hvitløken i foodprosessoren og begynn å mose den. Tilsett persillen, deretter koriander og deretter mandlene. Kjør maskinen i korte pulser for å hakke ingrediensene. Tilsett oljen, saltet, sitronsaften og litt pepper, og kjør til en jevn blanding. Server som dipp til chips eller brød.