
Korianderpesto
oppskrift på frisk og smakfull cilantro pesto som passer til pasta, brød og mer. enkel å lage og perfekt for sommermåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 6 fedd hvitløk, skrelt
- 1 bunt fersk persille, uten stilker
- 1 bunt fersk koriander, uten stilker
- 2 spiseskjeer mandler, ristet
- 4 spiseskjeer olivenolje
- 1/4 teskje urtesalt
- Saften av 1/2 sitron
- Nykvernet svart pepper
- Serveringsforslag: Chips eller brød
Fremgangsmåte
- 1Legg hvitløken i foodprosessoren og begynn å mose den. Tilsett persillen, deretter koriander og deretter mandlene. Kjør maskinen i korte pulser for å hakke ingrediensene. Tilsett oljen, saltet, sitronsaften og litt pepper, og kjør til en jevn blanding. Server som dipp til chips eller brød.