Jalapeño- og limefylte østers-shootere

Jalapeño- og limefylte østers-shootere

oppskrift på jalapeno lime oyster shooters, en spennende forrett med frisk lime og krydret jalapeno. perfekt for sommerfesten!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp limejuice
  • 2. 1/2 kopp vann
  • 3. 1 teskje sukker
  • 4. 1 teskje salt
  • 5. 2 jalapeñopepper, frøet og finhakket
  • 6. 12 østers, renset
  • 7. 1/2 rød paprika, finhakket, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg limejuicen, vannet, sukkeret, saltet og de hakkede jalapeñosa i en 20 x 20 cm metallkakeform og rør til sukkeret og saltet er oppløst. Sett formen i fryseren og rør med en gaffel hver halve time for å bryte opp iskrystallene. Etter 3 til 4 timer, avhengig av fryseren din, vil formen være full av jalapeñois. Sett shotglassene dine i fryseren mens dette pågår.
  2. 22. For å servere, fyll et shotglass nesten helt opp med jalapeñois, legg på en østers, og pynt med litt hakket rød paprika.