Jalapeño- og limefylte østers-shootere
oppskrift på jalapeno lime oyster shooters, en spennende forrett med frisk lime og krydret jalapeno. perfekt for sommerfesten!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Legg limejuicen, vannet, sukkeret, saltet og de hakkede jalapeñosa i en 20 x 20 cm metallkakeform og rør til sukkeret og saltet er oppløst. Sett formen i fryseren og rør med en gaffel hver halve time for å bryte opp iskrystallene. Etter 3 til 4 timer, avhengig av fryseren din, vil formen være full av jalapeñois. Sett shotglassene dine i fryseren mens dette pågår.
- 22. For å servere, fyll et shotglass nesten helt opp med jalapeñois, legg på en østers, og pynt med litt hakket rød paprika.