Plum Caprese-salat

Plum Caprese-salat

oppskrift på plum caprese salad, en frisk og smakfull forrett med plommer, mozzarella og basilikum. perfekt for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 ss champagneeddik
  • 2. 1 ts hvit balsamicoeddik
  • 3. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 3 ss olivenolje
  • 5. 680 g heirloom-tomater, i ulike farger, delt i båter
  • 6. 3 modne plommer, delt i båter
  • 7. 225 g burrataost
  • 8. 1/4 kopp fersk basilikum, tynne skiver
  • 9. 10 ferske mynteblader, tynne skiver
  • 10. Havsaltflak, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp sammen champagneeddik, hvit balsamicoeddik og en klype kosher salt. Hell olivenoljen i eddikblandingen i en tynn stråle, mens du visper; sett til side.
  2. 22. Anrett tomatene og plommene på et serveringsfat, og veksle mellom tomater og plommer. Riv burrataen over toppen. Strø basilikum og mynte over salaten, og drypp deretter vinaigretten over. Avslutt med en klype havsalt og litt pepper; server.