
Stekt collard greens-omelett
Lær hvordan du lager en velsmakende og næringsrik sauteed collard green omelet. Perfekt for en sunn start på dagen, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Smelt 1 spiseskje smør i en 25 cm non-stick panne over middels varme. Tilsett pancetta og kok til den er gyldenbrun og sprø, og fettet har blitt utløst, omtrent 10 minutter. Tilsett grønnsakene, kraft, hot sauce og eddik. Kok til grønnsakene akkurat har visnet, ca. 5 minutter. Krydre med salt og pepper, og tilsett en ekstra spiseskje kraft hvis grønnsakene tørker ut før de er myke.
- 22. I en liten non-stick panne over middels varme, tilsett de resterende 2 spiseskjeene smør og kok til smøret begynner å glitre. Visp eggene i en bolle til de er lette og luftige, og krydre med salt og pepper. Hell eggene i pannen og la dem koke til bunnen begynner å sette seg, opptil ett minutt. Med en varmebestandig slikkepott, forsiktig skyv den ene kanten av egget inn mot midten av pannen mens du heller pannen for å la det flytende egget renne inn under. Gjenta med de andre kantene til det ikke er mer flytende egg igjen. Legg grønnsakene langs midten av omeletten og rull den sammen til en sylinder. Flytt den over på et serveringsfat, krydre toppen med salt og pepper, og pynt med persille.