Pancetta og parmesankaramellpopcorn

Pancetta og parmesankaramellpopcorn

lær hvordan du lager smakfull pancetta og parmesan popcorn med vår enkle oppskrift. perfekt som snacks eller forrett. klar på under 20 minutter!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund tykkskåret (1/4 tomme) pancetta, i terninger
  • 2. 3/4 kopp gode popcornkjerner
  • 3. 1 spiseskje kosher-salt
  • 4. 1 spiseskje brunt sukker
  • 5. 2 spiseskjeer smør, smeltet
  • 6. 1 kopp revet Parmigiano-Reggiano

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg pancettaen i en kald, stor og tykkbunnet gryte. Varm opp til middels varme og la pancettaen sakte frigjøre fett, rør av og til og pass på at den ikke brenner seg, til den er veldig sprø. Sett pancettaen til side for å renne av, og la fettet bli værende i gryten.
  2. 22. Tilsett 3 testkjerner i gryten og dekk til. Når de har poppet, tilsett resten av kornene og delvis dekk til for å slippe ut damp. Når de begynner å poppe kraftig, rist gryten for å holde det i bevegelse. Pass på at lokket ikke er helt tett, la det alltid slippe ut damp for å oppnå best tekstur. Når poppingen avtar i frekvens, ta gryten av varmen.
  3. 33. I en liten matprosessor, blend salt og sukker til en popcorn-dust.
  4. 44. Tilsett smør i popcornet og rør om, deretter tilsett pancetta, ost og et par klyper av popcorn-dusten etter smak. Rist kraftig for å blande.
  5. 5Server!