Spinat- og olivendekake med olje
oppdag hvordan du lager deilige spinat- og olivenolje cupcakes. enkel oppskrift for en sunn dessert som passer til alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For cupcakesene: Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Forbered to muffinsformer med papirformer.
- 22. Mos spinaten til du måler opp én kopp. Sikt sammen mel, bakepulver og salt i en bolle.
- 33. Bland sukker og egg til det er kremaktig i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker. Tilsett deretter olje, sitronsaft, vanilje og spinatpuré, og bland godt.
- 44. Tilsett de tørre ingrediensene litt etter litt, og bland i ytterligere 30 sekunder.
- 55. Stek i 14 minutter, og la deretter avkjøle helt.
- 66. For tomatmarmeladen: Kok opp en kjele med vann. Tilsett tomatene og kok til skinnet begynner å løsne, ca. 2 minutter. Dypp deretter tomatene i kaldt vann. Skrell, fjern frøene og hakk tomatene i terninger.
- 77. Overfør tomatene til en kjele sammen med sukker, salt, nellik og kanel, og kok til de er møre og sirupaktige. La avkjøle.
- 88. For smørkrem: Pisk kremosten myk i bollen til en kjøkkenmaskin med flatpisker. Tilsett hvit sjokolade og bland godt.
- 99. Bland inn smør, sitronsaft og salt.
- 1010. Til montering: Bruk en melonballer til å fjerne midten av hver cupcake og fyll med tomatmarmelade.
- 1111. Pynt med smørkrem på toppen og garnér med mer tomatmarmelade.