Spinat- og olivendekake med olje

Spinat- og olivendekake med olje

oppdag hvordan du lager deilige spinat- og olivenolje cupcakes. enkel oppskrift for en sunn dessert som passer til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1. 1 3/4 kopper fersk økologisk spinat
  • 2. 2. 2 kopper kake-mel
  • 3. 3. 1 teskje bakepulver
  • 4. 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 5. 1 1/2 kopper sukker
  • 6. 6. 3 økologiske egg
  • 7. 7. 3/4 kopp olivenolje
  • 8. 8. 2 teskjeer økologisk sitronsaft
  • 9. 9. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 10. 10. 8 mellomstore økologiske plommetomater
  • 11. 11. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 12. 12. En klype salt
  • 13. 13. 2 økologiske hele nellikker
  • 14. 14. 1 økologisk kanelstang
  • 15. 15. 1 pund 2 unser økologisk kremost
  • 16. 16. 13 1/2 unser hvit sjokolade, smeltet
  • 17. 17. 9 unser økologisk usaltet smør, mykt
  • 18. 18. 1 1/4 unser økologisk sitronsaft
  • 19. 19. 1/4 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. For cupcakesene: Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Forbered to muffinsformer med papirformer.
  2. 22. Mos spinaten til du måler opp én kopp. Sikt sammen mel, bakepulver og salt i en bolle.
  3. 33. Bland sukker og egg til det er kremaktig i bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker. Tilsett deretter olje, sitronsaft, vanilje og spinatpuré, og bland godt.
  4. 44. Tilsett de tørre ingrediensene litt etter litt, og bland i ytterligere 30 sekunder.
  5. 55. Stek i 14 minutter, og la deretter avkjøle helt.
  6. 66. For tomatmarmeladen: Kok opp en kjele med vann. Tilsett tomatene og kok til skinnet begynner å løsne, ca. 2 minutter. Dypp deretter tomatene i kaldt vann. Skrell, fjern frøene og hakk tomatene i terninger.
  7. 77. Overfør tomatene til en kjele sammen med sukker, salt, nellik og kanel, og kok til de er møre og sirupaktige. La avkjøle.
  8. 88. For smørkrem: Pisk kremosten myk i bollen til en kjøkkenmaskin med flatpisker. Tilsett hvit sjokolade og bland godt.
  9. 99. Bland inn smør, sitronsaft og salt.
  10. 1010. Til montering: Bruk en melonballer til å fjerne midten av hver cupcake og fyll med tomatmarmelade.
  11. 1111. Pynt med smørkrem på toppen og garnér med mer tomatmarmelade.