Gresskar Tartuffo Sundae

Gresskar Tartuffo Sundae

oppskrift på pumpkin tartuffo sundae – en kremet og smakfull dessert perfekt for høsten. enkel å lage og perfekt for spesielle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 1 pint soyamelk
  • 2. 1 pint non-dairy pisket krem
  • 3. 1 vaniljestang, delt på langs
  • 4. 1 kopp moste hermetiske gresskar
  • 5. 1 kopp sukkererstatning
  • 6. 8 eggehviter

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm soyamelk og non-dairy topping med vaniljebønne. La det trekke, fjern bønnen, skrap ut frøene og ha dem tilbake i melken. Tilsett gresskarpuré.
  2. 22. Bland sukker og eggehviter. Temper over lav varme og ha det tilbake i melken. Kok opp blandingen, rør konstant til den tykner. Sett i fryseren, rør om til blandingen stivner, og frys deretter over natten.
  3. 33. Server med pisket non-dairy topping og sukkerfri godterigarnityr.