
Gresskar Tartuffo Sundae
oppskrift på pumpkin tartuffo sundae – en kremet og smakfull dessert perfekt for høsten. enkel å lage og perfekt for spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: høst
Ingredienser
- 1 pint soyamelk
- 1 pint non-dairy pisket krem
- 1 vaniljestang, delt på langs
- 1 kopp moste hermetiske gresskar
- 1 kopp sukkererstatning
- 8 eggehviter
Fremgangsmåte
- 1Varm soyamelk og non-dairy topping med vaniljebønne. La det trekke, fjern bønnen, skrap ut frøene og ha dem tilbake i melken. Tilsett gresskarpuré.
- 2Bland sukker og eggehviter. Temper over lav varme og ha det tilbake i melken. Kok opp blandingen, rør konstant til den tykner. Sett i fryseren, rør om til blandingen stivner, og frys deretter over natten.
- 3Server med pisket non-dairy topping og sukkerfri godterigarnityr.




