
Eggplant Caponata
Lær hvordan du lager en smakfull eggplant caponata med våre enkle oppskriftstrinn. Perfekt som forrett eller siderett, klar på under 30 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Plasser en stor, non-stick panne over middels varme, og når den er varm, tilsett auberginen. Kok til auberginen er gyldenbrun på alle sider, ca. 10-15 minutter. Fjern auberginen og sett den til side. Varm opp pannen igjen, tilsett pølsen og kok over middels høy varme til den er gyldenbrun, ca. 7 minutter. Kast fettet. Når pølsen er avkjølt nok til å håndteres, hakk den grovt. Varm opp pannen igjen og tilsett oljen. Ha i hvitløk og løk, og kok i 2 minutter. Tilsett den reserverte pølsen, rosiner, ingefærrot, kapers, tomater, salt, appelsinjuice, karri, chiliflak, honning, den reserverte auberginen og 1/4 kopp vann, og rør godt etter hver tilsetning. Skru ned varmen til middels lav og kok til auberginen er myk og blandingen er chunky og sausete, og tilsett mer vann om nødvendig, ca. 30 minutter. Fjern pannen fra varmen og tilsett eddik, basilikum, koriander, persille, rosmarin og vårløk. Server ved romtemperatur.