Hello Fresh Mobile Banner
Urtebakte egg

Urtebakte egg

oppskrift på herbedbakte egg, perfekt for en smakfull og sunn frokost. enkel å lage og full av friske urter. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1/4 teskje finhakket fersk hvitløk
  • 1/4 teskje finhakket fersk timian
  • 1/4 teskje finhakket fersk rosmarin
  • 1 spiseskje finhakket fersk persille
  • 1 spiseskje nyrevet Parmesan
  • 6 ekstra store egg
  • 2 spiseskjeer kremfløte
  • 1 spiseskje usaltet smør
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Ristet franskbrød eller brioche, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen i 5 minutter og plasser ovnracken 15 centimeter under varmen.
  3. 3Bland hvitløk, timian, rosmarin, persille og Parmesan og sett til side. Forsiktig knekk 3 egg i hver av 2 små boller eller tekopper (du skal ikke bake dem i disse), uten å knuse plommene. (Det er veldig viktig å ha alle eggene klare før du begynner å koke.)
  4. 4Plasser 2 individuelle gratinformer på et stekebrett. Ha 1 spiseskje fløte og 1/2 spiseskje smør i hver form og sett under grillen i ca. 3 minutter, til det er varmt og boblende. Raskt, men forsiktig, hell 3 egg i hver gratinform og dryss jevnt over urtesmørblandingen, deretter rikelig med salt og pepper. Sett tilbake under grillen i 5 til 6 minutter, til eggehvitene nesten er kokt. (Roter stekebrettet en gang hvis de ikke koker jevnt.) Eggene vil fortsette å koke etter at du tar dem ut av ovnen. La dem stå i 60 sekunder og server varme med ristet brød.