Sloppy Jane Sliders

Sloppy Jane Sliders

Lær hvordan du lager deilige sloppy jane sliders med denne enkle oppskriften. Perfekt til fest, tapas eller en rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 1,36 kg kjøttdeig av kalkun
  • 3. 1 spiseskje hvitløkspulver
  • 4. 1 spiseskje løkpulver
  • 5. 1 spiseskje røkt paprika
  • 6. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 7. 5 fedd hvitløk, revet
  • 8. 2 grønne paprika, i terninger
  • 9. 1 stor løk, finhakket
  • 10. 1 (794 g) boks knuste tomater
  • 11. 400 g tomatpuré
  • 12. 1 kopp ketchup
  • 13. 4 spiseskjeer brunt sukker
  • 14. 3 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 15. 2 spiseskjeer eplesidereddik
  • 16. 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 17. 24 små hamburgerbrød, lett ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor stekepanne, tilsett olivenolje og karbonadedeig, dryss over hvitløks- og løkpulver, paprika, salt og pepper, og stek, mens du bryter opp kjøttet med baksiden av en tresleiv eller potetmoser, til kjøttet ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Tilsett hvitløk, paprika og løk, og krydre med salt og pepper. Kok til grønnsakene er myke, ca. 5 minutter.
  2. 22. Tilsett knuste tomater, tomatpuré, ketchup, brunt sukker, sennep, eddik og Worcestershire-saus. Kok opp blandingen, skru ned varmen og la det småkoke, rør av og til, til sausen tykner, ca. 10–15 minutter. Server varm på ristet potetbrød.