Tuna Provencal

Tuna Provencal

Lær hvordan du lager tuna provencal, en deilig og enkel rett med tunfisk, tomater og urter. Perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 boks hvit tunfisk i biter
  • 2. 1 ss kapers
  • 3. 12 saltede svarte oliven, uten stein og skåret i skiver
  • 4. 1/2 rød løk, finhakket
  • 5. 2 plommetomater, uten frø og hakket
  • 6. 1 ss olivenolje
  • 7. 2 ss rødvinseddik
  • 8. Salt og pepper
  • 9. 1 bunt vannkresse, skylt og tørket
  • 10. 6 skiver fullkornsbrød

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, flak tunfisk med en gaffel. Rør inn kapers, svarte oliven, løk og tomater. Hell over olje og eddik, og vend forsiktig slik at det blir jevnt fordelt. Krydre etter smak, og server med vannkress på grovt brød. Alternativ: Legg blandede grønne blader på tallerkenen, og topp med en kvartet kokt nypotet, kvartet kokt egg og dampede grønne bønner. Plasser en skje med tunfiskrøre i midten.