
Grillede løk og sopp med limesauset rømme
oppdag hvordan du lager deilige grillede løk og sopp servert med limet rømme. en smakfull forrett perfekt for sommermåltider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Bland rømme, juice, skall, salt og pepper i en middels, ikke-reaktiv bolle. Oppbevar, dekket, i kjøleskapet til den skal brukes.
- 33. Varm opp en lett oljet grillpanne på middels varme. I mellomtiden, pensle løk og sopp med olje og krydre godt med salt og nykvernet svart pepper.
- 44. Når grillpannen er varm, legg løk med skjærsiden ned og kok til de er myke, ca. 10 minutter. Overfør til en tallerken. Tilsett sopp og grill til de er brente og myke, ca. 10 minutter. Server umiddelbart med rømmedressing.