Grillede løk og sopp med limesauset rømme

Grillede løk og sopp med limesauset rømme

oppdag hvordan du lager deilige grillede løk og sopp servert med limet rømme. en smakfull forrett perfekt for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 kopp naturell rømme
  • 2. 1 spiseskje ferskpresset limesaft
  • 3. 1 teskje limeskall
  • 4. 1/2 teskje kosher salt, pluss mer for smaksetting
  • 5. 1/2 teskje nykvernet svart pepper, pluss mer for smaksetting
  • 6. 1 middels stor rødløk, delt i 8 båter
  • 7. 3 store portobelloburgere, skåret i 1-tommers skiver
  • 8. Vegetabilsk olje, til pensling av grønnsakene

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland rømme, juice, skall, salt og pepper i en middels, ikke-reaktiv bolle. Oppbevar, dekket, i kjøleskapet til den skal brukes.
  3. 33. Varm opp en lett oljet grillpanne på middels varme. I mellomtiden, pensle løk og sopp med olje og krydre godt med salt og nykvernet svart pepper.
  4. 44. Når grillpannen er varm, legg løk med skjærsiden ned og kok til de er myke, ca. 10 minutter. Overfør til en tallerken. Tilsett sopp og grill til de er brente og myke, ca. 10 minutter. Server umiddelbart med rømmedressing.