
Brownie Decadence
Oppdag hvordan du lager en luksuriøs brownie decadence med dyp sjokoladesmak og myk konsistens. Perfekt for sjokoladeelskere og spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Forbered en 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) bakeform ved å smøre den med smør eller spraye med en kokespray (som Pam).
- 3Smelt smør i en stor kjele.
- 4På lav varme tilsett usøtet sjokolade og rør til sjokoladen er smeltet.
- 5Ta kjelen av varmen, bland inn sukker (i kjelen).
- 6Tilsett egg og vanilje, rør til det er godt blandet.
- 7Tilsett mel, bakepulver og salt, og rør bare til melet er innarbeidet.
- 8Vend forsiktig inn hvit sjokolade.
- 9Fordel røren jevnt i den forberedte formen.
- 10Stek i 30 til 35 minutter, eller til brownies begynner å trekke seg litt fra kantene.
- 11Ta ut av ovnen og la avkjøle helt.
- 12Mens brownies avkjøles, lag ganache-toppingen.
- 13I en middels kjele, varm opp kremfløten til kokepunktet på lav varme.
- 14Ta kjelen av varmen og tilsett sjokoladechips.
- 15La stå i noen minutter for å la sjokoladen smelte.
- 16Rør til all sjokoladen er smeltet og blandet inn.
- 17La ganachen avkjøles og tykne, rør av og til i ca. 20 til 30 minutter.
- 18Fordel ganachen jevnt over de helt avkjølte brownies.
- 19Trykk hakkede, ristet pekannøtter inn i ganachen.
- 20La ganachen stivne, og skjær deretter i firkanter og deretter i trekanter.
- 21Forsiktig, fjern brownies fra formen og server på en pyntet tallerken.
- 22Oppskriftene for dette programmet, som er levert av bidragsytere og gjester som kanskje ikke er profesjonelle kokker, har ikke blitt testet i Food Network's kjøkken.
- 23Derfor kan ikke Food Network garantere nøyaktigheten av noen av oppskriftene.