
Ristet mais- og tomatillosaus
oppskrift på deilig og smakfull roastet mais- og tomatillosalsa. perfekt som forrett eller tilbehør til grillretter. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Dra av maisbladet, fjern silke, pakk inn maisen igjen og grill den i 4-6 minutter over en varm flamme. Mens maisen grilles, legg tomatillos og rød paprika på grillen og la dem raskt få en brent overflate. Ta alt av grillen og la det avkjøle. Når det er kaldt, dra av maisbladet, og bruk en skarp kniv til å fjerne maiskornene fra kolben. Kast kolben. Skjær den røde paprikaen i julienne og bland mais, tomatillo, rød paprika, jalapeño, hvitløk og koriander i en bolle. Tilsett olje, eddik, sukker, salt og pepper i bollen, og la det marineres i flere timer før servering.