Semolina Crema

Semolina Crema

oppskrift på semolina crema - en kremet dessert laget av semulina, perfekt for en søt avslutning på måltidet. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp vann
  • 2. 1 1/2 teskjeer nøytral gelatin
  • 3. 2 kopper melk
  • 4. 1/2 kopp sukker
  • 5. 1/4 kopp semulegryn
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 1 kopp kremfløte
  • 8. 2 pint ferske bær, som bringebær, blåbær og skivede jordbær
  • 9. Utstyr: 23 cm rund kakeform (Bundt-form); osteklede

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Bland gelatin og vann i en liten bolle og la det mykne i 5 minutter.
  3. 33. Bland melk, sukker og semulegryn i en middels stor kjele og kok opp under konstant omrøring med en tresleiv. Når blandingen når kokepunktet, rør inn den mykne gelatin og vanilje. Sett til side og la det avkjøle helt.
  4. 44. Pisk fløten til middels stive topper og vend den inn i semuleblandingen, arbeid i 3 omganger.
  5. 55. Legg et klede som er fuktet med vann i en kakeform med hull i midten. Hell blandingen jevnt i formen og sett den i kjøleskapet til den er stiv, ca. 2 til 3 timer.
  6. 66. Vend ut kaken på et fat, fyll midten med friske bær, og server.