Gin og tonic-jellies

Gin og tonic-jellies

Oppdag hvordan du lager deilige gin and tonic jellies. Perfekt for sommerfesten eller som en unik dessert. En enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 teskje gelatin
  • 2. 5 unser tonicvann
  • 3. 1 ½ unser gin
  • 4. 2 teskjeer limesaft
  • 5. Små båter av lime, key lime eller annen liten sitrus

Fremgangsmåte

  1. 1Hell omtrent halvparten av tonicvannet i en bolle. Strø gelatin over overflaten, ikke rør, og la det stå til gelatinblomstringen er fullført (det vil si at det har myknet). I mellomtiden varmer du opp resten av tonicvannet over svak varme til det nesten småkoker. Visp det varme tonicvannet inn i gelatinblandingen, deretter gin og limesaft. Hell geléen i 4 shotglass på 2 unser (ca. 60 ml) og pynt med limeskiver eller annen sitrus etter ønske. Sett glassene i kjøleskapet i 2 timer (eller over natten) til geléen har stivnet.