
Gin og tonic-jellies
Oppdag hvordan du lager deilige gin and tonic jellies. Perfekt for sommerfesten eller som en unik dessert. En enkel oppskrift for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1Hell omtrent halvparten av tonicvannet i en bolle. Strø gelatin over overflaten, ikke rør, og la det stå til gelatinblomstringen er fullført (det vil si at det har myknet). I mellomtiden varmer du opp resten av tonicvannet over svak varme til det nesten småkoker. Visp det varme tonicvannet inn i gelatinblandingen, deretter gin og limesaft. Hell geléen i 4 shotglass på 2 unser (ca. 60 ml) og pynt med limeskiver eller annen sitrus etter ønske. Sett glassene i kjøleskapet i 2 timer (eller over natten) til geléen har stivnet.