Ristet hvitløk og carnitas quesadillas

Ristet hvitløk og carnitas quesadillas

oppskrift på deilige quesadillas fylt med røstet hvitløk og saftig carnitas, perfekt som en smakfull hovedrett eller kveldsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje pluss 1 teskje olivenolje
  • 2. 2 store hvitløksfedd
  • 3. 3 maistortillas, oppskrift følger
  • 4. 1 kopp carnitas, oppskrift følger, lett oppvarmet eller romtemperert
  • 5. 6 spiseskjeer revet Anejo-ost
  • 6. Grøn chilipasta, oppskrift følger

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 325 grader.
  2. 22. Drypp 1 teskje olivenolje over hvert hvitløkshode, og pakk det inn i aluminiumsfolie. Plasser det på et stekebrett og stek i 1 time og 15 minutter, eller til det er mykt gjennom hele. La det avkjøle.
  3. 33. Reduser ovnstemperaturen til 300 grader.
  4. 44. Når hvitløken er kald nok til å håndteres, skjær hvert hvitløkshode i to på tvers, og klem den ristet hvitløkpastaen ut i en bolle, og kast skinnet.
  5. 55. Legg tortillalefsene på en benk, og med en slikkepott, fordel et tynt, jevnt lag med hvitløkpasta over hele overflaten av hver. Del carnitas i tre deler og fordel over den nederste halvdelen av hver tortilla. Strø over osten. Brett den øverste halvdelen over for å lukke fyllet. Pensle de øverste sidene med de resterende 2 teskjeene olje.
  6. 66. Varm opp en takke eller en tørr støpejernsgryte på middels høy varme. Legg en fylte tortilla med den oljede siden ned i pannen, og rist den i omtrent ett minutt på hver side, bare for å varme den opp. Hold den varm på et fat i ovnen mens du fullfører resten. Skjær i båter og server umiddelbart med Grøn Chilipasta.