Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig kyllinggrateng

Sørvestlig kyllinggrateng

oppskrift på southwest chicken bake, en enkel og smakfull rett perfekt for hverdagsmiddagen. lær hvordan du lager denne deilige retten steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ½ ss TACO BELL® HOME ORIGINALS® Taco Seasoning Bland
  • 2. 450 g benfri, skinnfri kyllinglår, skåret i bitestore biter
  • 3. 2 ss KRAFT Light Zesty Italian Dressing
  • 4. 2,5 dl hermetiske, uten salt tilsatt, svarte bønner, skylt
  • 5. ½ dl frossen mais
  • 6. 2 grønne løk, hakket
  • 7. 2,5 dl TACO BELL® HOME ORIGINALS® Thick 'N Chunky Salsa
  • 8. ½ dl KRAFT Mexican Style 2 % Melk, finrevet fire-ostemiks
  • 9. 2 2/3 kopper varm kokt langkornet brunt ris

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm ovnen til 190 grader Celsius.
  2. 22. Bland krydderiblandingen med kyllingen i en middels stor bolle; vend godt slik at kyllingen blir jevnt dekket.
  3. 33. Varm opp dressingen i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kyllingen; kok og rør i 5 minutter eller til den er jevnt brunet.
  4. 44. Ha kyllingen i en ildfast form på 1 1/2 liter; dekk med lag av bønner, mais, løk og salsa.
  5. 55. Stek i 20 minutter. Topp med ost; stek i 5 minutter eller til osten er smeltet. Server over ris.