
Sørvestlig kyllinggrateng
oppskrift på southwest chicken bake, en enkel og smakfull rett perfekt for hverdagsmiddagen. lær hvordan du lager denne deilige retten steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ½ ss TACO BELL® HOME ORIGINALS® Taco Seasoning Bland
- 2. 450 g benfri, skinnfri kyllinglår, skåret i bitestore biter
- 3. 2 ss KRAFT Light Zesty Italian Dressing
- 4. 2,5 dl hermetiske, uten salt tilsatt, svarte bønner, skylt
- 5. ½ dl frossen mais
- 6. 2 grønne løk, hakket
- 7. 2,5 dl TACO BELL® HOME ORIGINALS® Thick 'N Chunky Salsa
- 8. ½ dl KRAFT Mexican Style 2 % Melk, finrevet fire-ostemiks
- 9. 2 2/3 kopper varm kokt langkornet brunt ris
Fremgangsmåte
- 11. Varm ovnen til 190 grader Celsius.
- 22. Bland krydderiblandingen med kyllingen i en middels stor bolle; vend godt slik at kyllingen blir jevnt dekket.
- 33. Varm opp dressingen i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett kyllingen; kok og rør i 5 minutter eller til den er jevnt brunet.
- 44. Ha kyllingen i en ildfast form på 1 1/2 liter; dekk med lag av bønner, mais, løk og salsa.
- 55. Stek i 20 minutter. Topp med ost; stek i 5 minutter eller til osten er smeltet. Server over ris.