Helstekt snapper

Helstekt snapper

Oppdag hvordan du lager en perfekt helstekt snapper med enkel oppskrift. En sunn og velsmakende hovedrett for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 gul hale snapper (ca. 680 gram)
  • 2. 1/2 unser revet fennikel
  • 3. Salt
  • 4. Finmalt svart pepper
  • 5. Rapsolje
  • 6. 1 1/2 unser skivet fingerling-potet
  • 7. 1 unser baby gulrøtter
  • 8. 1 unser skivet fennikel
  • 9. 1 unser skivet selleri
  • 10. 2 små artisjokker
  • 11. 4 aspargesstenger
  • 12. 1 unser grovhakket rødløk
  • 13. 2 unser rik kalveglace
  • 14. 1/2 unser ferskpresset sitronjuice
  • 15. Karse
  • 16. Persille

Fremgangsmåte

  1. 1Begynn med den gule snapperen; fjern alle ben inni, og la hodet og halen være igjen. Deretter skjærer du langs midten av fisken med en skarp kniv. Inni fisken legger du deretter revet fennikel, salt og pepper. Varm opp olivenoljen og brenn snappere. Forkok grønnsakene. Mens fisken brenner, tilsett et utvalg av grønnsaker, kalveglaze og sitronsaft. Stek den ene siden, snu deretter fisken og stek den andre siden. Ta deretter hele pannen inn i en forvarmet ovn på 180 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i omtrent 10 minutter. Den skal bli fin og brun. Pynt med gressløk og persille.