
Spinatgrateng
oppskrift på spinatgrateng som er enkel å lage, perfekt som tilbehør eller hovedrett. smakfull og kremet gratin med spinat og ost.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius. Smelt smøret i en tykkbunnet stekepanne over middels varme.
- 3Tilsett løken og stek til den er gjennomsiktig, ca. 15 minutter.
- 4Tilsett mel og muskatnøtt, og kok under omrøring i ytterligere 2 minutter.
- 5Tilsett fløte og melk, og kok til det tykner.
- 6Klem så mye væske som mulig ut av spinaten, og tilsett den i sausen.
- 7Tilsett ½ kopp av parmesanosten og bland godt.
- 8Krydre med salt og pepper etter smak.
- 9Hell spinatsausen over i en ildfast form, og strø resten av parmesanosten og Gruyère over.
- 10Stek i 20 minutter til det er varmt og boblende.
- 11Server varm.
- 123. Merk: Denne oppskriften er oppdatert og kan avvike fra det som opprinnelig ble sendt eller publisert.