Rekesalat med avokado

Rekesalat med avokado

oppskrift på reker og avocado salat, perfekt som forrett eller lett måltid. enkel å lage, sunn og smakfull. ideell for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp majones
  • 2. 2 stilker selleri, tynne skiver, pluss 3 spiseskjeer
  • 3. hakkede selleriblader
  • 4. 3 spiseskjeer finhakket frisk koriander
  • 5. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 6. 1 1/2 lime
  • 7. 680 gram store reker, skrelte og rensede
  • 8. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 9. 2 hass avokadoer, i terninger
  • 10. 1 5-unse pakke babykål-salatblanding (ca. 8 kopper)
  • 11. 1 liten bunt reddiker, tynne skiver

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en grill eller en grillpanne til middels høy varme.
  2. 22. Lag dressingen. Bland majones, selleriblader, 2 spiseskjeer hakket koriander, 1 spiseskje vann, 1/2 teskje salt og noen kverner pepper i en stor bolle. Riv skallet av 1 lime og press ut saften.
  3. 33. Vend reker med vegetabilsk olje, 1/4 teskje salt og noen kverner pepper i en bolle. Legg rekene på grillen og kok til de er rosa og akkurat faste, ca. 2 minutter på hver side. Overfør til bollen med dressingen; press ut saften av den resterende 1/2 lime.
  4. 44. Tilsett skivet selleri, avokado, salatblad og reddiker i bollen med rekene; vend forsiktig for å blande. Topp med den resterende spiseskjeen hakket koriander.
  5. 55. Fotografert av Justin Walker