Sunnys brisketburger

Sunnys brisketburger

oppskrift på sunnys brisket burger med smakfull brisket og sunn vri. perfekt for en mettende og smakfull hovedrett på en helårskveld.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund karbonadedeig av brisket
  • 2. 1 teskje kosher-salt
  • 3. Grovmalt svart pepper
  • 4. 4 spiseskjeer saltet smør, smeltet
  • 5. 1 middels stor rød løk, skivet i tynne skiver
  • 6. 4 skiver amerikansk ost
  • 7. 4 skiver pepper Jack-ost
  • 8. 2 spiseskjeer saltet smør, smeltet
  • 9. 4 hamburgerbrød
  • 10. 8 til 12 sylteskiver
  • 11. 2 kopper finstrimlet salat
  • 12. Gul sennep, til topping

Fremgangsmåte

  1. 11. For burgerne: I en stor bolle, bland forsiktig brisket, salt og noen kverner av svart pepper. Form til 4 like store burgere.
  2. 22. For lagene: I en støpejernspanne på middels varme, tilsett smør og deretter de røde løkene i 4 hauger. Plasser umiddelbart en burger på hver løk-haug og trykk forsiktig for å jevne ut. Kok til løken får litt farge, ca. 5 minutter. Vend forsiktig hver burger, og sørg for at løken følger med slik at den nå ligger oppå burgeren. Dekk til og kok til ønsket stekegrad. Overfør burgerne til en tallerken og legg umiddelbart på osten først, deretter pepper Jack. Dekk med aluminiumsfolie for å la ostene smelte.
  3. 33. For brødene: Tørk ut pannen og hold den på middels varme. Smør utsiden av brødene, og legg dem med smørsiden ned i pannen. Rist dem til de er gylne og sprø, ca. 2 minutter.
  4. 44. Legg en burger på hver bunnbunn, og topp med sylteagurk, salat, en skvis med sennep og toppbrødet.