Tomat Hollandaise

Tomat Hollandaise

Lær hvordan du lager en deilig tomato hollandaise. Perfekt til frokost eller brunch, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 eggeplommer
  • 1 teskje kaldt vann
  • 1/2 kopp klarnet smør
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 spiseskje tomatpuré

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser eggeplommene og vannet i en middels stor bolle, og sett blandingen over et vannbad, mens du visper konstant til den blir skummende. Kok til den er tykk nok til å dekke baksiden av en skje, ca. 3 til 5 minutter, og fjern den fra varmen et øyeblikk hvis eggene blir for varme. Rør inn det klarnede smøret sakte, smak til med salt og pepper, fjern fra varmen, og rør inn tomatpuréen.