Doughnuts

Doughnuts

Lær hvordan du lager perfekte doughnuts hjemme med denne enkle oppskriften. Ideell for helgen eller en søt kveldskos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp melk, varm
  • 2. 1/2 unse tørrgjær
  • 3. 2 1/2 kopper hvetemel
  • 4. 2 egg
  • 5. 1 spiseskje smør, myknet
  • 6. 1/4 kopp sukker
  • 7. 1/4 teskje salt
  • 8. 1/4 teskje vanilje

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm maisolje til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Begynn med å blande den varme melken og gjæren i en bakebolle med en deigkrok. Tilsett melet, eggene, smøret, sukkeret, saltet og vaniljen. Bland til alle ingrediensene er godt innarbeidet. Dekk deigen med plastfolie, og la den heve i 30 minutter.
  3. 33. Ta deigen ut av bollen, og legg den på en lett melet overflate. Form eller kjevle ut deigen, og skjær den i ønskede former. Forsiktig, legg noen få smultringer om gangen i frityrgryten, og stek i ca. 3 minutter, eller til de er gyldne og sprø.
  4. 44. For å servere, kan du glasere eller pynte med sjokolade, bringebær eller andre favorittfyll og toppings.