
Fylte egg med kaviar
lær hvordan du lager deilige deviled eggs med kaviar. en elegant forrett perfekt for spesielle anledninger eller som en del av brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Legg eggene i en middels stor kjele og dekk dem med kaldt vann, ca. 2,5 cm over eggene. Kok opp over middels høy varme; la koke i 30 sekunder, fjern deretter fra varmen, dekk til og la stå i 15 minutter. Sil av vannet og skyll eggene i kaldt vann til de er avkjølte. Skrell forsiktig eggene og del dem i to på langs. Fjern forsiktig plommene og sett dem til side.
- 22. Ha plommene i en food processor sammen med majones, crème fraîche, Dijon-sennep, paprika og 1/4 teskje salt. Kjør til en glatt blanding, og smak til med salt og pepper. Hell blandingen over i en plastpose med glidelås, og klipp av et lite hjørne.
- 33. Sprøyt eller bruk en teskje til å fylle eggene med plommeblandingen. Topp hver egg med en liten teskje tobiko, en liten klatt crème fraîche og et lite kvist gressløk.