Fylte egg med kaviar

Fylte egg med kaviar

lær hvordan du lager deilige deviled eggs med kaviar. en elegant forrett perfekt for spesielle anledninger eller som en del av brunch.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1. 8 store egg
  • 2. 3 spiseskjeer majones
  • 3. 1 spiseskje crème fraîche eller rømme, pluss mer til pynt
  • 4. 1 teskje Dijon-sennep
  • 5. 1/4 teskje paprika
  • 6. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 7. 4 spiseskjeer oransje tobiko (flygefiskrogn) eller annen kaviar (ca. 1/4 unse)
  • 8. Seksten 1/2 tommer lange biter fersk gressløk

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg eggene i en middels stor kjele og dekk dem med kaldt vann, ca. 2,5 cm over eggene. Kok opp over middels høy varme; la koke i 30 sekunder, fjern deretter fra varmen, dekk til og la stå i 15 minutter. Sil av vannet og skyll eggene i kaldt vann til de er avkjølte. Skrell forsiktig eggene og del dem i to på langs. Fjern forsiktig plommene og sett dem til side.
  2. 22. Ha plommene i en food processor sammen med majones, crème fraîche, Dijon-sennep, paprika og 1/4 teskje salt. Kjør til en glatt blanding, og smak til med salt og pepper. Hell blandingen over i en plastpose med glidelås, og klipp av et lite hjørne.
  3. 33. Sprøyt eller bruk en teskje til å fylle eggene med plommeblandingen. Topp hver egg med en liten teskje tobiko, en liten klatt crème fraîche og et lite kvist gressløk.