
Avocado BLT-toast
oppskrift på avocado blt toast, perfekt for en rask og næringsrik frokost. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Mos avokadene i en middels stor bol til de er grovkornede og jevne. Rør inn vårløk, sitronsaft, rød pepperflak, 1/2 teskje salt og noen korn svart pepper; sett til side.
- 22. Kok baconet i en stor non-stick panne over middels varme til det er sprøtt, ca. 4 minutter på hver side; overfør til en tallerken med papirhåndkle. Fjern og sett til side alt unntatt 1 spiseskje av fettet. Tilsett smøret i pannen, og surr det til det smelter og blander seg med fettet. Dypp begge sider av hver brødskive i fettet for å dekke, og kok til de er brune og sprø, ca. 2 minutter på hver side. Overfør ristet brød til et skjærebrett. Skru opp varmen til middels høy. Tilsett 1 spiseskje av det reserverte fettet i pannen, knekk eggene i ett lag, dekk til og stek til eggehvitene er sprø i kantene, men plommene er rennende, ca. 2 minutter.
- 33. I mellomtiden, smør hver ristet brød med 1/4 av den moste avokadoen, og overfør til et serveringsfat med en slikkepott. Topp hver brødskive med 1/2 kopp av grønnfargen, 1 tomatskive strødd med salt og pepper, 2 skiver bacon og et stekt egg, og server med gaffel og kniv.