
Den beste varm sjokolade
oppskriften på den beste varme sjokoladen for kalde dager. enkel, rask og deilig for hele familien å nyte.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: vinter
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Sett melk og halv-og-halv i en kjele og varm opp til kokepunkt over middels varme.
- 22. I mellomtiden, rør sammen kakaopulver, sukker og kanel. Litt etter litt, rør den varme melken inn i kakaoblandingen for å lage en jevn pasta. Skrap kakaoblandingen over i kjelen med melken og la det småkoke i 2 minutter; ikke la det koke. Rør inn vaniljen og hold det varmt i en termos.
- 33. Hell i små serveringskopper og legg 4 mini-marshmallows på hver, eller sprøyt dem med pisket krem. Server umiddelbart.
- 44. Lag marshmallows: Bland vann, mais sirup og sukker i en kjele utstyrt med et sukkertermometer. Kok opp og la det koke til "myk ball"-stadium, eller rundt 113 grader Celsius (235 grader Fahrenheit).
- 55. I mellomtiden, pisk eggehvitene til myke topper dannes. Strø gelatin over de 2 spiseskjeene med vann og la det svelle.
- 66. Når sirupen når 113 grader Celsius (235 grader Fahrenheit), fjern den fra varmen, tilsett gelatinen og bland godt. Hell sirupen i de piskede eggehvitene. Tilsett vaniljen og fortsett å piske til stiv.
- 77. Dekk et stekebrett med bakepapir og strø det med melis. Hell marshmallow-massen ut på brettet og jevn den ut. La det avkjøle i omtrent 2 timer, og bruk deretter en saks dyppet i maisstivelse til å kutte ut fotballformer.