Den beste varm sjokolade

Den beste varm sjokolade

oppskriften på den beste varme sjokoladen for kalde dager. enkel, rask og deilig for hele familien å nyte.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: vinter

Ingredienser

  • 1. 3 kopper helmelk
  • 2. 1 kopp halvfete fløte
  • 3. 1/4 kopp god kvalitet hollandkakao
  • 4. 1/2 kopp sukker
  • 5. 1/4 teskje kanel
  • 6. 1/4 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 7. Serveringsforslag: Marshmallow-fotballer, oppskrift følger
  • 8. 1/4 kopp vann
  • 9. 1/4 kopp lys maisirup
  • 10. 3/4 kopp sukker
  • 11. 2 eggehviter
  • 12. 1 spiseskje gelatin
  • 13. 2 spiseskjeer kaldt vann
  • 14. 1/4 teskje ren vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett melk og halv-og-halv i en kjele og varm opp til kokepunkt over middels varme.
  2. 22. I mellomtiden, rør sammen kakaopulver, sukker og kanel. Litt etter litt, rør den varme melken inn i kakaoblandingen for å lage en jevn pasta. Skrap kakaoblandingen over i kjelen med melken og la det småkoke i 2 minutter; ikke la det koke. Rør inn vaniljen og hold det varmt i en termos.
  3. 33. Hell i små serveringskopper og legg 4 mini-marshmallows på hver, eller sprøyt dem med pisket krem. Server umiddelbart.
  4. 44. Lag marshmallows: Bland vann, mais sirup og sukker i en kjele utstyrt med et sukkertermometer. Kok opp og la det koke til "myk ball"-stadium, eller rundt 113 grader Celsius (235 grader Fahrenheit).
  5. 55. I mellomtiden, pisk eggehvitene til myke topper dannes. Strø gelatin over de 2 spiseskjeene med vann og la det svelle.
  6. 66. Når sirupen når 113 grader Celsius (235 grader Fahrenheit), fjern den fra varmen, tilsett gelatinen og bland godt. Hell sirupen i de piskede eggehvitene. Tilsett vaniljen og fortsett å piske til stiv.
  7. 77. Dekk et stekebrett med bakepapir og strø det med melis. Hell marshmallow-massen ut på brettet og jevn den ut. La det avkjøle i omtrent 2 timer, og bruk deretter en saks dyppet i maisstivelse til å kutte ut fotballformer.