Iskrem med bringebærsaus

Iskrem med bringebærsaus

Lær hvordan du lager deilig iskrem med frisk bringebærsaus. Perfekt som dessert på varme sommerdager. Enkelt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper yoghurtost, oppskrift følger
  • 2. 1 kopp fettfri pisket krem, tint
  • 3. 1 kopp jordbær, vasket og delt i fire
  • 4. 1/4 kopp maltmelkpulver
  • 5. 1/2 kopp semisøte sjokoladestykker eller chips
  • 6. Bringebærsaus, oppskrift følger
  • 7. 1 pint naturell fettfri yoghurt
  • 8. 2 kopper ferske eller frosne bringebær (hvis frosne, tines før bruk)
  • 9. 1 teskje sukkererstatning (anbefalt: Splenda)

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: osteklede
  2. 2Dekk en sil med osteklede.
  3. 32. Lag yoghurtostkrem kvelden før.
  4. 4Plasser yoghurtosten i en stor bolle.
  5. 5Vend inn den fettfrie, piskede kremen i yoghurtosten.
  6. 6Bland inn jordbær, malt melkepulver og sjokoladebiter i yoghurtblandingen.
  7. 7Overfør blandingen til iskremmaskinens bolle og følg produsentens instruksjoner.
  8. 8Hell iskremen over i en frysesikker beholder med lokk og frys i minst 2 timer for å la iskremen sette seg.
  9. 9Server bringebærsaus over iskremen.
  10. 103. Plasser en sil over en bolle.
  11. 11Hell yoghurt i ostekledet.
  12. 12Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 8 timer, eller over natten.
  13. 13 Kast væsken i bollen.
  14. 14Yields: ca. 1 1/2 til 1 3/4 kopper
  15. 154. Mos bringebær og sukkererstatning i en blender til det er glatt.
  16. 16Hell sausen i en liten kjele og la den småkoke over middels varme.
  17. 17Ta av varmen og la den avkjøle i 20 minutter før servering over iskremen.
  18. 18Yields: ca. 1 kopp