
Iskrem med bringebærsaus
Lær hvordan du lager deilig iskrem med frisk bringebærsaus. Perfekt som dessert på varme sommerdager. Enkelt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: osteklede
- 2Dekk en sil med osteklede.
- 32. Lag yoghurtostkrem kvelden før.
- 4Plasser yoghurtosten i en stor bolle.
- 5Vend inn den fettfrie, piskede kremen i yoghurtosten.
- 6Bland inn jordbær, malt melkepulver og sjokoladebiter i yoghurtblandingen.
- 7Overfør blandingen til iskremmaskinens bolle og følg produsentens instruksjoner.
- 8Hell iskremen over i en frysesikker beholder med lokk og frys i minst 2 timer for å la iskremen sette seg.
- 9Server bringebærsaus over iskremen.
- 103. Plasser en sil over en bolle.
- 11Hell yoghurt i ostekledet.
- 12Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 8 timer, eller over natten.
- 13 Kast væsken i bollen.
- 14Yields: ca. 1 1/2 til 1 3/4 kopper
- 154. Mos bringebær og sukkererstatning i en blender til det er glatt.
- 16Hell sausen i en liten kjele og la den småkoke over middels varme.
- 17Ta av varmen og la den avkjøle i 20 minutter før servering over iskremen.
- 18Yields: ca. 1 kopp