
Grillet svinenakke med en enkel tørrkrydderblanding
Lær hvordan du lager saftig grillt svinenakke med en enkel tørrkrydderblanding. Perfekt for sommergrilling eller hverdagslunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1 ss tørket oregano
- 1 ss korianderfrø
- 1 ss spisskummenfrø
- 1 ss fennikelfrø
- 1 ss sennepsfrø
- 1 ss løkpulver
- 1 ss hvitløkpulver
- 1 ss salt
- 2 ss spansk paprika
- 1/2 ss svart pepper
- 2 laurbærblad
- 1 (680 g) svinenakke
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene unntatt indrefileten og kvern dem i en krydderkvern. Gni inn ruben på indrefileten og la den marinere i 30 minutter.
- 2Forvarm grillen eller ovnens grillelement til høy varme. Grill svinefileten til en innertemperatur på 60°C (140°F), ca. 15 til 18 minutter. La kjøttet hvile i 5 minutter før du skjærer i det.