Krepsesalat-Napoleon med fersk pasta

Krepsesalat-Napoleon med fersk pasta

Lær hvordan du lager crab salad napoleons med fersk pasta. En deilig forrett som er enkel å lage og perfekt for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 12 unser ferske pastaplater
  • 2. 1 kopp majones, pluss ekstra til pastaen
  • 3. 1 bunt fersk gressløk, hakket (ca. 1/2 kopp), reserver 1/4 kopp til pynt
  • 4. 1 ss sitronsaft
  • 5. 1/4 ts nykvernet svart pepper, pluss ekstra til pynt
  • 6. 1 pund krabbekjøtt i klumper (ca. 3 kopper)
  • 7. 1 kopp frosne erter, tint (ca. 6 unser)
  • 8. 1 sitron, revet skall, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med saltet vann til kokepunktet over høy varme. Tilsett pastaen og kok til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand, rør av og til, i omtrent 2 minutter. Sil av pastaen og skyll den under kaldt rennende vann. Kutt hvert ark i 10 cm (4-tommers) kvadrater. Hver Napoleon vil kreve 3 slike kvadrater.
  2. 22. I en stor bolle, bland majonesen, 1/4 kopp av gressløken, sitronsaften, pepperet, krabben og erte, og vend det forsiktig sammen.
  3. 33. For å montere Napoleons, start med ett pastaark på en tallerken. Smør en liten skje med den forberedte majonesen på pastaarket. Topp med 1/4 kopp av krabbesalaten og fordel den forsiktig ut til kantene av pastaen. Legg et nytt pastaark oppå. Smør igjen en liten skje med den forberedte majonesen på pastaarket. Topp med ytterligere 1/4 kopp av krabbesalaten og fordel den forsiktig ut til kantene av pastaen. Legg på et siste pastaark. Topp med en liten klatt av krabbesalaten. Strø over litt sitronzest, litt gressløk og et lite dryss med svart pepper.