
BBQ baby back ribs
Lær hvordan du lager perfekte BBQ baby back ribs hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt til sommergrilling og helgekos!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 3 rader med svineribbe, enten loin back eller baby back ribs (#2 og nedover)
- 2 spiseskjeer flytende røyk
- 1/4 kopp BBQ-krydder, delt
- 1 spiseskje mesquite-smør
- 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 1Skjær av skinnet på baksiden av ribbeina ved å skrelle det av. Legg ribbeina i en stor kjele som er stor nok til å dekke dem. Tilsett 1 gallon vann, den flytende røyken, 1/8 kopp BBQ-krydder, mesquite-smør og salt. Kok opp og la det koke i 45 minutter.
- 2Forvarm ovnen til 175°C (350°F).
- 3Ta ribbeina opp av kjelen og legg dem med kjøttsiden opp i ovnen, uten å dekke dem. Strø resten av 1/8 kopp BBQ-krydder over ribbeina. Stek i 45 minutter eller til de er møre. La dem hvile i 10 minutter før servering.