
Beste yoghurtparfait noensinne
oppskrift på den beste yogurt parfaiten for en frisk og deilig frokost eller snack. enkel å lage og perfekt for sommerdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Sesong: sommer
Ingredienser
- En 17 ½-unse beholder naturell gresk yoghurt
- ½ kopp kremfløte
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- ½ kopp brunt sukker
- Blandet bær (eller annen frukt etter eget valg)
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Først heller du yoghurten i en bolle. Deretter tilsetter du fløte og vanilje. Med en visp rører du forsiktig til det er godt blandet. Det skal bli fint og tykt.
- 3Strø det brune sukkeret jevnt over toppen av yoghurten i blandingen. Ikke rør i blandingen. Dekk bollen med aluminiumsfolie eller plastfolie og forsegle kantene godt. Sett den i kjøleskapet i minst 20 til 30 minutter.
- 4Når du er klar til å servere, legger du en liten håndfull bær (eller annen frukt) i en bolle eller kopp. Uten å røre i blandingen, skjeer du yoghurten over bærene. Det vil være kremete områder og områder med brunt sukker. Gjenta lagene én gang, og avslutt med bær på toppen.