Beste yoghurtparfait noensinne

Beste yoghurtparfait noensinne

oppskrift på den beste yogurt parfaiten for en frisk og deilig frokost eller snack. enkel å lage og perfekt for sommerdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Sesong: sommer

Ingredienser

  • En 17 ½-unse beholder naturell gresk yoghurt
  • ½ kopp kremfløte
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • ½ kopp brunt sukker
  • Blandet bær (eller annen frukt etter eget valg)

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Først heller du yoghurten i en bolle. Deretter tilsetter du fløte og vanilje. Med en visp rører du forsiktig til det er godt blandet. Det skal bli fint og tykt.
  3. 3Strø det brune sukkeret jevnt over toppen av yoghurten i blandingen. Ikke rør i blandingen. Dekk bollen med aluminiumsfolie eller plastfolie og forsegle kantene godt. Sett den i kjøleskapet i minst 20 til 30 minutter.
  4. 4Når du er klar til å servere, legger du en liten håndfull bær (eller annen frukt) i en bolle eller kopp. Uten å røre i blandingen, skjeer du yoghurten over bærene. Det vil være kremete områder og områder med brunt sukker. Gjenta lagene én gang, og avslutt med bær på toppen.