Sortehavs-skvettbåter

Sortehavs-skvettbåter

oppskrift på blackened sjøkreps med deilige, krydrede scallops. enkel og smakfull rett som passer perfekt til sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 20 unser sjøscallops
  • 2. Cajun-krydderblanding, oppskrift følger
  • 3. 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 4. 1/4 kopp kosher-salt
  • 5. 1/4 kopp cayennepulver
  • 6. 1/4 kopp paprika
  • 7. 1/4 kopp hvitløksgranulat
  • 8. 1/4 kopp svart pepper
  • 9. 2 spiseskjeer løkgranulat
  • 10. 2 spiseskjeer tørket oregano
  • 11. 2 spiseskjeer tørket timian

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. Varm opp en stekepanne på høy varme. Vend scallopene i krydder og stek dem på begge sider. Fullfør kokingen i ovnen, i omtrent 4 eller 5 minutter.
  3. 33. Det er også lurt å ha alle vinduene åpne, og alle røykvarslerne frakoblet, tatt i betraktning mengden røyk dette fantastiske måltidet produserer.
  4. 44. Bland godt. Oppbevar i glass- eller plastbeholder med lokk.