Hummerruller

Hummerruller

Lær hvordan du lager deilige lobster rolls med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommeren, rask å lage og full av smak. Ideell for en lett forrett eller hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp majones
  • 2. Revet skall av 1 sitron
  • 3. Saften av 2 sitroner
  • 4. 1 teskje sukker
  • 5. 2 (2 pund) hummer
  • 6. 1 spiseskje søtt smør
  • 7. 4 hotdogbrød
  • 8. 1 stilk selleri, finhakket
  • 9. 3/4 kopp sitronmajones
  • 10. 1 spiseskje fersk estragon, finhakket
  • 11. Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Lag sitronmajones ved å blande alle ingrediensene, og la den stå i kjøleskapet i minst én time. Damp hummerne i 15 minutter, og legg dem deretter i en isvannbad til de er avkjølt. Varm opp en stor stekepanne på middels varme. Tilsett smør, og når det begynner å syde, legg de åpne pølsebrødene med snittflaten ned i pannen. Når de er gylne, snu dem og kok i ytterligere ett minutt. Ta hummerkjøttet ut av skjellene, hakk det opp og bland det med selleri, majones, estragon, salt og pepper. Fordel blandingen i brødene og server.