
Hummerruller
Lær hvordan du lager deilige lobster rolls med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommeren, rask å lage og full av smak. Ideell for en lett forrett eller hovedrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp majones
- 2. Revet skall av 1 sitron
- 3. Saften av 2 sitroner
- 4. 1 teskje sukker
- 5. 2 (2 pund) hummer
- 6. 1 spiseskje søtt smør
- 7. 4 hotdogbrød
- 8. 1 stilk selleri, finhakket
- 9. 3/4 kopp sitronmajones
- 10. 1 spiseskje fersk estragon, finhakket
- 11. Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Lag sitronmajones ved å blande alle ingrediensene, og la den stå i kjøleskapet i minst én time. Damp hummerne i 15 minutter, og legg dem deretter i en isvannbad til de er avkjølt. Varm opp en stor stekepanne på middels varme. Tilsett smør, og når det begynner å syde, legg de åpne pølsebrødene med snittflaten ned i pannen. Når de er gylne, snu dem og kok i ytterligere ett minutt. Ta hummerkjøttet ut av skjellene, hakk det opp og bland det med selleri, majones, estragon, salt og pepper. Fordel blandingen i brødene og server.