Grillet tilapia med tomat-oliven tapenade

Grillet tilapia med tomat-oliven tapenade

oppskrift på smakfull grillet tilapia med frisk tomat-oliven tapenade. enkel å lage, perfekt for sommermiddager eller hverdagslunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 (170 gram) tilapiafileter
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 1/2 kopp hakkede tomater
  • 4. 5 utkjernede Kalamata-oliven, hakket
  • 5. 1 spiseskje hakket løk
  • 6. 1 spiseskje kapers
  • 7. salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 22. Legg tilapiafiletene på et stekebrett og pensle dem med olivenolje.
  3. 33. Stek tilapia i den forvarmede ovnen til den er ugjennomsiktig og lett kan deles i flak med en gaffel, ca. 10 til 15 minutter.
  4. 44. Bland hakkede tomater, oliven, løk og kapers i en liten kjele. Kok opp på middels høy varme, rør av og til, til tomatene begynner å brytes ned og tapenade-smakene er godt blandet, ca. 5 til 10 minutter.
  5. 55. Fordel tapenaden over de stekte filetene.