Buffalo Pierogies
oppskrift på buffalo pierogies – en smakfull og enkel rett med krydret fyll. perfekt for en rask og tilfredsstillende middag eller forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 (12,84 unser) eske Mini Four Cheese Medley eller din favorittvariant av Mrs. T's® Pierogies
- Non-stick koke spray
- 1/2 stykke smør, smeltet
- 1/2 kopp cayenne hot saus
- 1/2 teskje chilipulver
- Blåskjellost eller ranch-dressing, etter ønske
- Gulrøtter
- Selleri
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200°C. Bland smeltet smør, cayennehot saus og chilipulver; vend pierogies i blandingen.
- 2Smør en bakeplate med non-stick matlagingsspray og fordel pierogies jevnt på bakeplaten.
- 3Stek i 16 til 18 minutter, eller til pierogies er gyldne. For best resultat, snu dem halvveis gjennom steketiden.
- 4Server med blåmuggost- eller ranchdressing, gulrøtter og selleri.





