Buffalo Pierogies

Buffalo Pierogies

oppskrift på buffalo pierogies – en smakfull og enkel rett med krydret fyll. perfekt for en rask og tilfredsstillende middag eller forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 (12,84 unser) eske Mini Four Cheese Medley eller din favorittvariant av Mrs. T's® Pierogies
  • Non-stick koke spray
  • 1/2 stykke smør, smeltet
  • 1/2 kopp cayenne hot saus
  • 1/2 teskje chilipulver
  • Blåskjellost eller ranch-dressing, etter ønske
  • Gulrøtter
  • Selleri

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200°C. Bland smeltet smør, cayennehot saus og chilipulver; vend pierogies i blandingen.
  2. 2Smør en bakeplate med non-stick matlagingsspray og fordel pierogies jevnt på bakeplaten.
  3. 3Stek i 16 til 18 minutter, eller til pierogies er gyldne. For best resultat, snu dem halvveis gjennom steketiden.
  4. 4Server med blåmuggost- eller ranchdressing, gulrøtter og selleri.