
Sunchoke- og ertesuppe
oppskrift på en kremet sunchoke og split pea suppe, perfekt for kalde dager. enkel å lage og fullt av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. I en stor nederlandsk ovn, over middels varme, stek pancetta til den akkurat begynner å bli brun. Ta den ut av gryten og la den renne av på en tallerken med papirhåndkle.
- 3Øk varmen til medium-høy og tilsett purre, jordskokk, pasilla-chili, løk og gulrøtter. La det koke i 5 til 6 minutter, deretter tilsett hvitløk og la det koke i ytterligere 2 til 3 minutter.
- 4Lag en fordypning i midten av grønnsakene, tilsett olivenolje, og la det koke i 1 minutt, før du tilsetter skinkehalene.
- 5Kok skinkehalene, og snu dem hver 2. minutt, til alle sider er varme og begynner å bli lett brune.
- 6Tilsett kyllingkraft og erter. La det småkoke, og kok i 30 til 45 minutter, av og til omrøring.
- 7Rør inn nykvernet pepper etter smak, og fjern skinkehalene fra gryten til en skjærefjøl. La dem avkjøle i noen minutter, og bruk en gaffel til å rive kjøttet av bena og tilsette det i suppen.
- 8Rør inn kremfløte og eddik.
- 9Server suppen i skåler og pynt med geitostcroutoner.
- 10Strø over sprøstekt pancetta og et lite dryss svart pepper, og server.
- 113. Bland alle ingrediensene, unntatt panko, i en liten bolle.
- 124. Form til en logg og pakk inn i plastfolie.
- 13Frys i 30 minutter eller til den er fast.
- 14Mens den er i fryseren, forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 155. Ta osten ut av fryseren og skjær i 0,6 cm tykke skiver.
- 16Trykk hver skive flatt med håndflaten, og vend den i panko-krummer.
- 17Legg dem på et silikonbakematte eller et bakepapirkledd stekebrett.
- 18Stek i 8 minutter, snu dem deretter og