
Grillet biff fajitas
Lær hvordan du lager saftige og smakfulle grilled beef fajitas. Perfekt for sommerens utekos! En enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen over middels høy varme og pensle grillristene lett med vegetabilsk olje. Vend hvitløk, løk, poblanos og paprika med olivenolje, 1/2 teskje salt og 1/4 teskje pepper, og fordel dem på et 50 cm langt stykke aluminiumsfolie av tung kvalitet. Klem sammen de to sidene og brett over to ganger for å forsegle. Brett inn endene av folien og forsegl. Sett til side.
- 22. Pakk tortillalefsene oppå hverandre og innpakket i et stykke aluminiumsfolie av tung kvalitet. Sett til side.
- 33. Vend skiver av entrecôte med limesaft i en middels stor bolle, og strø over spisskummen, koriander, 1 teskje salt og 1/2 teskje pepper.
- 44. Plasser kjøttet og grønnsaksposen på grillen. Stek kjøttet, snu en gang, til det er stekt til medium, ca. 7 til 10 minutter avhengig av tykkelsen. Stek grønnsaksposen, snu den en gang, til grønnsakene er myke og lett forkullede, ca. 12 minutter.
- 55. Overfør kjøttet til et skjærebrett og la det hvile i 5 minutter. Mens kjøttet hviler, plasser grønnsaksposen på grillen og varm den opp, snu den en gang, til den er akkurat varm og myk, 4 til 5 minutter.
- 66. Skjær kjøttet i tynne skiver og legg det på et stort serveringsfat. Åpne grønnsaksposen (vær forsiktig med dampen), vend grønnsakene med hakket koriander og plasser dem ved siden av kjøttet på serveringsfatet. Legg limebåter, hele korianderblader, rømme og syltejalapeños på siden for topping av fajitasene. Server med de varme tortillalefsene.