
Søt og sur thailandsk fiskesuppe
Lær hvordan du lager en deilig sweet and sour thai fish soup. En enkel oppskrift med autentiske smaker, perfekt for en rask og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en stor kjele med saltet, kokende vann, kok risen til den er mør. Sil av, sett til side, og hold varm.
- 22. I en matprosessor eller blender, bland shallots, hvitløk, hakket koriander, ingefær, tamarindpasta, ansjos og brunt sukker, og kjør til en jevn puré.
- 33. I en suppeterrin, bland puréen, cayenne, fiskesaus og østerssjy, og kok opp. Tilsett fisken og la det småkoke i 5 minutter. Ha i risen og la det småkoke i 2 minutter. Ta suppen av varmen og rør inn salat, reddiker og snøerter.
- 4Server suppen i boller, pyntet med vårløk, korianderblader og agurk.