Tuscan Fettunta

Tuscan Fettunta

Lær hvordan du lager den deilige tuscan fettunta, en klassisk italiensk forrett med sprø brød, hvitløk og olivenolje. Perfekt for en smakfull start på måltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 4 store skiver av toskansk-inspirert eller tett landsbybrød
  • 2. 2 fedd hvitløk, delt i to, til å gni med
  • 3. 1 kopp ekstra jomfru olivenolje, av beste kvalitet
  • 4. Salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Rist toskansk brød på en varm grill.
  2. 22. Mens skivene fortsatt er varme, gni hvitløksbåtene på det ristet brødet.
  3. 33. Drypp rikelig med ekstra jomfru olivenolje over det ristet brødet. Krydre med en generøs mengde salt. Server varmt.