
Mini rosa svingskakebrownies
Lær hvordan du lager deilige mini rosa swirl ostekake brownies. En enkel dessert med en vakker presentasjon, perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For browniesene: Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Legg et mini-muffinbrett med papirformer.
- 22. Smelt smør, olje og sjokoladedisker sammen i en dobbel kjele, rør til det er smeltet og jevnt. Ta av varmen.
- 33. I en middels stor bolle, visp sammen mel, kakaopulver, salt og natron.
- 44. Rør inn den brune og den hvite sukkeret og vaniljen i sjokoladeblandingen med en tresleiv. Tilsett eggene og pisk kraftig til alt er godt innarbeidet og røren er tykk og blank. Vend inn de tørre ingrediensene til de akkurat er blandet.
- 55. Fordel browniebøtten i muffinsformene, slik at de fyller omtrent tre fjerdedeler av formene. Sett til side.
- 66. For ostekremtoppen: Bruk en elektrisk mikser og pisk sammen kremost, hvitt sukker, rømme, vanilje og egg til det er godt blandet. Ha halvparten av ostekremtoppen i en sprøytepose eller en plastpose med glidelås. Bruk litt rosa konditorfarge for å farge resten av toppingen; legg den i en annen sprøytepose.
- 77. Klipp av tuppene på sprøyteposene og sprøyt 3 til 4 middels store prikker av hver farge oppå browniebunnen. Bruk en tannpirker til forsiktig å sirkle ostekremen og dekke hele browniebunnen. Stek i ca. 15 minutter, og avkjøl deretter helt.
- 88. For smørkrem: Sikt melis i en middels stor bolle. I en mikser utstyrt med flatpisker, pisk smøret på middels høy hastighet til det er glatt og lyst, ca. 1 minutt. Tilsett nesten all melis (unntatt 1/4 kopp) og bland på lav hastighet bare for å kombinere. Tilsett vanilje og øk hastigheten til høy; pisk til luftig og lett, 1–2 minutter. (Tilsett mer melis eller litt melk avhengig av hvor fast