Mini rosa svingskakebrownies

Mini rosa svingskakebrownies

Lær hvordan du lager deilige mini rosa swirl ostekake brownies. En enkel dessert med en vakker presentasjon, perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 3 ss smør
  • 2. 2 ss rapsolje
  • 3. 4 unser bittersøte sjokoladedisker
  • 4. 3/4 kopp hvetemel
  • 5. 1/4 kopp Dutch-prosess kakaopulver
  • 6. 1/2 ts salt
  • 7. 1/4 ts natron
  • 8. 3/4 kopp mørkebrunt sukker, pakket
  • 9. 1/4 kopp vanlig sukker
  • 10. 2 ts vaniljeekstrakt
  • 11. 2 store egg
  • 12. 8 unser kremost, romtemperert
  • 13. 1/4 kopp vanlig sukker
  • 14. 2 ss rømme
  • 15. 1/2 ts vaniljeekstrakt
  • 16. 1 stort egg
  • 17. Rosa konditorfarge
  • 18. 3 kopper melis, eller mer etter behov
  • 19. 2 staver (1 kopp) usaltet smør, romtemperert
  • 20. 1 ts ren vaniljeekstrakt
  • 21. Melk, valgfritt
  • 22. Godteri eller kokes for dekorasjon, som pirouette-kokies, hvite, rosa eller sjokoladekrøller, dragees, spiselige glitter, sjokoladestenger eller vaffelkoker

Fremgangsmåte

  1. 11. For browniesene: Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Legg et mini-muffinbrett med papirformer.
  2. 22. Smelt smør, olje og sjokoladedisker sammen i en dobbel kjele, rør til det er smeltet og jevnt. Ta av varmen.
  3. 33. I en middels stor bolle, visp sammen mel, kakaopulver, salt og natron.
  4. 44. Rør inn den brune og den hvite sukkeret og vaniljen i sjokoladeblandingen med en tresleiv. Tilsett eggene og pisk kraftig til alt er godt innarbeidet og røren er tykk og blank. Vend inn de tørre ingrediensene til de akkurat er blandet.
  5. 55. Fordel browniebøtten i muffinsformene, slik at de fyller omtrent tre fjerdedeler av formene. Sett til side.
  6. 66. For ostekremtoppen: Bruk en elektrisk mikser og pisk sammen kremost, hvitt sukker, rømme, vanilje og egg til det er godt blandet. Ha halvparten av ostekremtoppen i en sprøytepose eller en plastpose med glidelås. Bruk litt rosa konditorfarge for å farge resten av toppingen; legg den i en annen sprøytepose.
  7. 77. Klipp av tuppene på sprøyteposene og sprøyt 3 til 4 middels store prikker av hver farge oppå browniebunnen. Bruk en tannpirker til forsiktig å sirkle ostekremen og dekke hele browniebunnen. Stek i ca. 15 minutter, og avkjøl deretter helt.
  8. 88. For smørkrem: Sikt melis i en middels stor bolle. I en mikser utstyrt med flatpisker, pisk smøret på middels høy hastighet til det er glatt og lyst, ca. 1 minutt. Tilsett nesten all melis (unntatt 1/4 kopp) og bland på lav hastighet bare for å kombinere. Tilsett vanilje og øk hastigheten til høy; pisk til luftig og lett, 1–2 minutter. (Tilsett mer melis eller litt melk avhengig av hvor fast